Wanneer je op zoek bent naar een terrasverwarmer om ook in de herfst en de winter nog enkele leuke momenten buiten te kunnen beleven is de naam Alke er eentje die je vast en zeker al wel eens bent tegen gekomen. Dit Nederlandse bedrijf is dan ook al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in terrasverwarming.

Alke: een korte geschiedenis

Alke werd opgericht in 1974 door de heren Alphen en Keurhorst en begon als producent van verwarmingstoestellen voor varkens- en vleeskuikenstallen. Al snel verzamelde Alke genoeg knowhow en contacten om ook internationaal te beginnen produceren en verkopen en als logisch gevolg van de uitbreiding van het bedrijf werd ook begonnen met de verkoop van terrasverwarmers. Een aspect van de onderneming dat in een stroomversnelling kwam na de overname van een bedrijf dat zich met de productie van keramische tegels bezig hield. De groei van Alke is sindsdien nooit meer gestopt en het bedrijf is vandaag de dag een echte internationale speler te noemen: een multinational op het hoogste niveau.

Alke terrasheaters

Het is een groei die gebaseerd was op kennis en kwaliteit. Vooral het gebruik van keramische stenen hebben ervoor gezorgd dat Alke al 40 jaar een naam als een klok is binnen het wereldje. Deze keramische stenen zorgen er immers voor dat de Alke terrasheaters zo goed als meteen na het inschakelen opwarmen tot de gewenste temperatuur en die behaaglijke warmte verspreiden waar je naar op zoek bent. Alke terrasheaters werken op gas en vallen voornamelijk op door een grote duurzaamheid en een scherpe efficiëntie en betrouwbaarheid. Het is dan ook dat laatste aspect dat ervoor zorgt dat Alke terrasheaters vaak een goede keuze zijn. Niets is immers zo vervelend als jouw terras willen verwarmen en merken dat de heater weer problemen heeft. Met een Alke terrasheater heb je dat probleem niet.

Deel je artikel!

Share to Google Plus