Schoonmaakbedrijf Schiedam is een schoonmaakbedrijf dat je nog nooit bent tegengekomen. Wij hebben ons weten te specialiseren op het gebied van zakelijke opdrachtgevers. Voor al onze opdrachtgevers hebben wij ook een unieke aanpak in vergelijking met onze concurrenten. Wij zorgen ervoor dat de spullen die vies zijn echt goed schoon worden gemaakt en niet simpelweg het lijstje wordt gevolgd. Wij stellen samen met de opdrachtgever een aantal punten op die veel worden gebruikt en wij zorgen ervoor dat deze dan ook schoon worden gemaakt wanneer de schoonmakers langskomen. Naast het schoonmaken van ruimtes en spullen zijn onze schoonmakers ook bereid om de glasbewassing en gevelreiniging te doen aan de binnen en buitenkant van uw pand. Daarnaast kunnen zij ook de sanitaire voorzieningen hygiënisch schoonmaken en kunnen zij ook de muren van uw pand reinigen wanneer hier vuil op zit.

 

Verschillende opdrachtgevers

Wij kunnen u helpen in veel verschillende soorten branches. Wij hebben momenteel al in alle soorten branches al opdrachtgevers. U kunt de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Schiedam vinden in haarsalons, kantoorpanden, showrooms, zorginstellingen of in de industrie en havens. Voor alle verschillende branches bieden wij een schoonmaakservice op maat aan. Per opdrachtgever kijken we van te voren waar de nadruk op gelegd moet worden en wat de meest gebruikte ruimtes en dergelijke zijn, zodat deze uitermate goed schoon en gereinigd worden.

 

Contact

Wilt u graag een van onze diensten laten toepassen op uw onderneming? Neem dan nu contact op met schoonmaakbedrijf Schiedam. Wij zorgen ervoor dat tijdens het intakegesprek duidelijk wordt waar wij ons op moeten richten. Daarnaast krijgt u achteraf altijd een aantal enquêtes opgestuurd waar u in kunt aangeven waar onze schoonmakers in uitblinken en waar zij nog wat verbetering kunnen doorvoeren. Zo kunt u meehelpen aan onze kwaliteit en zal uw pand de volgende keer wellicht nog beter schoongemaakt worden.

Deel je artikel!

Share to Google Plus