Met schoonmaakbedrijf Rotterdam in dienst, zal u er nog eens van op kijken hoe schoon je bedrijvenpand nog eens kan zijn. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaaksector hebben wij een professionele en efficiënte aanpak weten op te stellen. Wij maken bedrijvenpanden, bewonerscomplexen of andere werkruimtes schoon. Dit wordt gedaan door onze vakkundige medewerkers met boordevol verantwoordelijkheidsgevoel. Zij werken echter niet aan de hand van een standaardprocedure. Zij maken letterlijk schoon wat schoongemaakt moet worden en leggen hierop ook de nadruk. Dus de spullen die binnen uw werkomgeving veel worden gebruikt, zullen ook extra schoon gemaakt worden door onze medewerkers.

Extra nadruk op populaire ruimtes

Voordat onze schoonmakers hun werk komen doen bij uw organisatie, zullen wij eerst me u uw wensen en behoeftes meten. Wilt u dat bepaalde ruimtes altijd helemaal schoon zijn, in verband met belangrijke klant afspraken? Dan zorgen wij van schoonmaakbedrijf Rotterdam ervoor dat deze ruimtes extra aandacht krijgen. Al onze medewerkers hebben passie voor het vak en vinden het schoonmaken en onderhouden ook totaal geen vervelende klus. Zij stellen, net als de rest van de organisatie, zich flexibel op. Wilt u graag wat meer focus op een van de andere ruimtes of spullen? Dan kunt u dit bij zowel schoonmaakbedrijf Rotterdam als bij onze schoonmakers aangeven. Wij zorgen er dan voor dat dit wordt toegepast tijdens het schoonmaken.

Flexibel is wat wij zijn

Om te laten zien hoe flexibel wij zijn, zou u in ons klantbestand moeten kijken. Hier vindt u al onze opdrachtgevers en daarbij staat ook vernoemd uit welk soort branche zij komen. Wij hebben opdrachtgevers uit eigenlijk elk soort branche. Zo maken wij schoon in standaard kantoren, maar ook maken wij showrooms schoon of salons. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor bepaalde onderwijsinstellingen, wooncomplexen of zorginstellingen. Maar een totaal andere branche waar wij ook in schoonmaken is die van de industrie en havens. Zoals je leest zijn wij van alle markten thuis (letterlijk), dus neem nu vrijblijvend contact op.

 

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus