Heeft u binnenkort een groot feest in de planning in uw bedrijfspand? Dan is het wel zo verstandig om de zalen die u hiervoor wilt gebruiken, schoon te maken of te laten schoonmaken. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten op al uw gasten. Of dit nu uw werknemers zijn of uw klanten of partners. In alle gevallen wil je niet dat ze slecht over jou of je onderneming gaan denken. Voor dit soort klussen kunt u ons schoonmaakbedrijf inhuren. Wij werken echter niet volgens een standaardprocedure. Nee, wij werken volgens onze eigen procedure en deze procedure houdt in: resultaatgericht schoonmaken. Deze werkwijze kunnen wij op maat maken voor uw zaal of gehele pand. Wij zijn er voor u en denken daarom ook graag met u mee en zijn erg flexibel in wat wij doen.

Wij leggen de nadruk op veel gebruikte spullen

U kunt per week aangeven wat u gaat gebruiken of dit per keer doen. Wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke bespreking heeft in de vergaderruimte, dan zullen onze schoonmakers hier de nadruk opleggen. Zodat u en uw gasten hier geen enkel vlekje kunnen vinden. Ook kunnen wij dit doen bij andere dingen, zoals stoelen. Worden sommige stoelen of tafels extra vaak gebruikt? Geen probleem wij zorgen ervoor dat deze schoon zijn. Resultaatgericht schoonmaken kan een hoop inhouden, maar kort gezegd maken wij schoon op plekken waar jij het graag schoon wilt hebben. Wij nemen de tijd om de vaakst gebruikte spullen goed schoon te maken en te houden. Alle werknemers bij ons hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het vak dat zij uitvoeren. Resultaatgericht schoonmaken loopt door hun aderen.

 

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu vrijblijvend contact op! Wij verrichten de werkzaamheden waarbij u liever de handjes intrekt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u geen vlekje meer kunt vinden en helemaal niet bij de veel gebruikte spullen. U kunt een gratis offerte aanvragen op onze website.

Deel je artikel!

Share to Google Plus