Heeft u behoefte aan een partij die echt aan resultaatgericht schoonmaken doet? Dan moet u bij SVP Schoonmaak in Rotterdam wezen! Zij maken uw gebouw van top tot teen schoon en verzorgen uiteraard graag het onderhoud van uw pand.

SVP Schoonmaak biedt verschillende mogelijkheden op dit gebied. Zij weten dan ook als geen ander hoe zij het beste de schoonmaak kunnen uitvoeren. Resultaatgericht schoonmaken is hun ultieme doelstelling. Een doelstelling waar zij iedere dag, keer op keer, weer voor gaan! Hun gedreven personeel kun je dan ook omschrijven als idealistische vakidioten.

Professionaliteit en deskundigheid voorop.

Bij SVP Schoonmaak gaat professionaliteit en deskundigheid voorop. Zij zorgen ervoor dat hun personeel ook echt aan resultaatgericht schoonmaken doet. Dit doen zij door goede screening van hun personeel om kwaliteit te garanderen. De medewerkers zijn daarnaast ook zeer zeker gediplomeerd en gecertificeerd.

SVP Schoonmaak is VCA-gecertificeerd en geeft veel om de veiligheid van haar personeel. Zo doen zij voor iedere opdracht een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Zo weet het personeel altijd waar ze aan toe zijn en wat ze te wachten staat. Daarnaast worden ook de juiste tools en technieken tevoorschijn gehaald om het pand zo goed en veilig mogelijk te benaderen.

Resultaatgericht schoonmaken

Als het op resultaatgericht schoonmaken aankomt is SVP Schoonmaak dé partij om bij aan te kloppen. Zij bieden diensten als glasbewassing en gevelreiniging, sanitaire voorziening, specialistische reiniging, schoonmaken en schoonhouden.

Deze diensten bieden zij binnen verschillende werkgebieden aan waar zij de focus op hebben liggen. Denk dan aan werkgebieden als: Automotive, kantoor, wooncomplexen, de zorg, haven en industrie.

Omdat SVP Schoonmaak als geen ander haar werkgebieden kent en weet aan te pakken. Durf ik met zekerheid te stellen dat zij het meest deskundige bedrijf zijn in hun branche.

Contact

Bent u overtuigd van de kennis en kunde van SVP Schoonmaak? Bezoek dan snel hun website voor meer informatie of neem contact op via de contactgegevens op de website!

Deel je artikel!

Share to Google Plus