Sinds enkele maanden verkopen wij de vloeren van Parador bij Parket Alphen aan den Rijn. Parador levert hoogwaardige vloeren in de vorm van parket, laminaat, vinyl en Modular ONE. Ik wil je vandaag graag meer vertellen over de parketvloer van Parador.

Lees je mee om alles te ontdekken over de vloeren van Parket Alphen aan den Rijn?

Parket Alphen aan den Rijn – gemaakt van echt hout

De parketvloer van Parador is gemaakt van echt hout. Elke plank van deze vloer is uniek. Hout leeft en verandert door de tijd heen. Iedere boom is uniek, en daardoor dus ook iedere plank. Bij Parket Alphen aan den Rijn garanderen wij kwaliteit. De vloeren zijn innovatief, veeleisend en duurzaam. Wist je dat de vloeren allemaal te combineren zijn met vloerverwarming? Dat noemen wij nog eens comfort. Zoals eerder benoemd is het parket gemaakt van echt hout. Door het gebruik van verschillende formaten, sorteringen en oppervlaktebehandelingen hebben ze een aantrekkelijk productpalet gecreëerd.

Gezond wonen

Wij vinden dat thuis gezondheid voorop moet staan, daarom dragen wij zorg dat al onze vloeren dit garanderen. Alle parketvloeren zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangenaam klimaat in huis. Wij geven je deze zekerheid omdat wij gecertificeerd zijn door de LGA en Blaue Engel.

Inspiratiehoek Parket Alphen aan den Rijn

Wij snappen als geen ander dat je een nieuwe vloer eerst wilt ervaren. Je wilt een vloer kunnen zien, voelen en proberen. Wij maken dit mogelijk in de showroom van Parket Alphen aan den Rijn. In onze showroom hebben wij een inspiratiehoek ontwikkeld. Je vindt hier een ruim assortiment aan voorbeelden op groot formaat van de verschillende vloeren. Daarnaast kan je er zelfs op lopen om de comfort zelf te ervaren. Kijk op onze website voor de openingstijden en routebeschrijving.  Een medewerker staat klaar om je te ontvangen.

Deel je artikel!

Share to Google Plus