Wil je een frisse wind door je huis laten waaien en ben je op zoek naar een nieuw interieur voor je woning? Dan weet ik een leuke winkel waar je een bezoekje aan kan brengen. Meubels Waddinxveen is een te gekke showroom, doordat alles ruimtelijk is uitgestald proef je meteen wat het met de sfeer zou doen in jouw woning. Zij weten als geen ander hoe belangrijk interieur is voor je woning. Een interieur moet je in kunnen ontspannen na een harde dag werken, een plek zijn waar je familie en vrienden kunt ontvangen of juist waar je rustig alleen kan zijn. Zij begrijpen dat dit voor iedereen anders is en hebben daarom een ruim assortiment. Zo is er voor een ieder wat wils!

Er staat altijd een gastvrije medewerker je op te wachten, voor al je vragen kan je bij ze terecht, maar ze zullen zich nooit aan je opdringen. Super fijn.

Meubels Waddinxveen ontzorgt je volledig

Meubels Waddinxveen komt de gekochte producten kosteloos bij je thuisbezorgen. Wij kunnen je helemaal ontzorgen. Wist je dat wij ook een monteer service hebben? Ideaal! Onze bezorgers brengen de producten op het gewenste moment bij jou thuis en zetten het meteen in elkaar. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe interieur. En onze bezorgers natuurlijk voorzien van een bakje koffie. Dat hebben ze wel verdiend!

Een deel van ons assortiment hebben wij ook op voorraad, dan kan je er voor kiezen dit meteen mee naar huis te nemen. Meestal gaat dit om kleinere artikelen als accessoires, lampen en karpetten.

Bezoek de showroom van Meubels Waddinxveen

Ben je van plan om de showroom van Meubels Waddinxveen te bezoeken? Kijk dan even op onze website voor onze locatie. Hier kun je ook al een kijkje nemen in ons assortiment. Heb je nog overige vragen? Je kan ons altijd bellen of even mailen. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord van ons krijgt.

Deel je artikel!

Share to Google Plus