Wij van Gordijnen Waddinxveen leveren een totaalpakket zonder zorgen. Dit houd in dat wij naast Gordijnen ook de rest van uw interieur kunnen verzorgen, van vloeren tot meubels en zelfs lampen en accessoires. In de basis kijken wij altijd eerst naar de gordijnen want deze zijn het meest bepalend voor uw woning. Is uw woning donker wilt u juist meer licht aanbrengen, heeft u een vrij lichte woning wilt u dit juist geleidelijker naar binnen laten stromen. Daarnaast is het fijn als de rest van uw woning in een sfeer wordt afgestemd.

Gordijnen Waddinxveen heeft een ruime showroom waar wij al onze gordijnen, meubels, vloeren en accessoires uitstallen. Een medewerker voorziet u graag van advies.

Gordijnen Waddinxveen – passend advies

Als u bij ons langskomt in de showroom voorzien wij u van passend advies, wij laten u eerst kennismaken met onze collectie, hier zullen we alvast een beetje peilen wat uw smaak is. Daarna gaan we het gesprek aan om achter uw wensen en behoeften te komen. Hierna doen wij een passend voorstel en laten wij de verschillende mogelijkheden zien. Het aanschaffen van nieuwe gordijnen vergt zorg en tijd, het is een lastige beslissing om te maken. Wij hebben alle soorten gordijnen die u maar kunt bedenken zoals; siergordijnen, luxaflex maar ook verduisterende gordijnen.

Bezorging en montage

Bij de meeste grote winkels koopt u gordijnen waarna u deze thuis zelf moet ophangen. Wij kunnen u geheel ontzorgen door dit voor u te doen. Wij werken samen met aannemersbedrijf die alles klussen in en rondom uw huis kunt klaren. Het enige wat u hoeft te doen is toekijken met een lekker bakje koffie in uw hand.

Bezoek de showroom van Gordijnen Waddinxveen

Enthousiast geworden? Schroom niet om langs te komen bij de showroom van Gordijnen Waddinxveen! Op onze website leest u de openingstijden en acties, hier vindt u ook een routebeschrijving. Hopelijk tot snel!

Deel je artikel!

Share to Google Plus