Wil je meer sfeer in je woning creëren door middel van een gashaard? Heel erg begrijpelijk, want een gashaard is niet voor niets zo populair. En hoe lekker is het om in de winter met een lekkere kop warme chocolademelk voor een haard te zitten? Gezellig met je familie en/of vrienden. In dit artikel vertel ik je onder andere meer over de voordelen van een gashaard.

Jarenlang plezier

Een groot voordeel van een gashaard is dat zo’n haard jarenlang meegaat en weinig onderhoud vergt. Dit betekent dat je er jaren plezier van zult hebben. Daarnaast is een gaskachel ook nog eens heel erg eenvoudig te bedienen, want met één druk op de knop kun je een vlammenspel creëren. Ook kun je de haard met één druk op de knop weer uitzetten. Handig, toch?

Vergeet je gashaard niet te reinigen!

Heb je een nieuwe gashaard gekocht? Laat de installatie dan over aan een installateur. Vooral als je er zelf helemaal geen verstand van hebt. Hiermee voorkom je onnodige problemen en weet je ook zeker dat de gaskachel op de juiste manier wordt gemonteerd. Ook gashaarden moeten gereinigd worden. Zorg er in ieder geval dat je gashaard elk jaar een reinigingsbeurt krijgt. Bij het niet reinigen kan er uiteindelijk koolmonoxide ontstaan, wat erg schadelijk is voor je gezondheid. Een gashaard is vuil als er gele optrekken vlammen uit de haard komen. Vanaf dit moment moet je dus zeker actie ondernemen!

Helex, aanbieder van gashaarden

Wil je een Gashaard kopen en ben je nog op zoek naar de juiste partner? Bij Helex kun je allerlei typen gaskachels kopen. Denk hierbij aan een vrijstaande  of een inbouw-gashaard.

Deel je artikel!

Share to Google Plus