Bijna iedere woning heeft wel minimaal een of zelfs meerdere loze hoekjes. Dit zijn hoekjes die er een beetje leeg uit zien, maar waar je niet echt iets neer kan zetten. Heb jij ook een loos hoekje in huis en irriteer je je echt aan de leegheid van deze plek in het interieur? Dan kun je jouw loze hoek eenvoudig opvullen door een vloerlamp industrieel neer te zetten.

De industriële vloerlamp: een stoere lamp met karakter

De industriële is een vloerlamp die geheel vormgegeven is volgens de stoere, robuuste en unieke uitstraling van de industriële woonstijl. De lamp valt niet te erg op in het interieur en kan dus prima in een loos hoekje geplaatst worden, maar heeft wel een unieke uitstraling. Zo ziet de lamp er vooral heel stoer en robuust uit, wat de vloerlamp uitermate geschikt maakt voor woningen met een vintage, een modern of een landelijk interieur.

Het opvullen van een leeg hoekje met de industriële vloerlamp

Een vloerlamp is uitermate geschikt voor het opvullen van een lege hoek. Het meubelstuk is niet te groot, maar vult de leegheid van het loze hoekje wel goed op. Door de lamp goed te combineren met de rest van het interieur, valt de loze hoek helemaal weg. In plaats van het hoekje leeg te houden, trek je het echt bij de rest van je interieur en creëer je eenheid in huis. Het kost helemaal geen moeite en slechts een kleine investering voor een nieuwe lamp, maar het maakt wel veel verschil in je interieur.

Een felle lamp of een sfeervolle lamp: alles is mogelijk

De meeste industriële vloerlampen zijn geschikt voor lichtbronnen met diverse fittingen. Je kunt er een felle lamp in doen (handig als je er lekker onder wil gaan zitten om te lezen!), maar je kunt de lamp ook een minder felle lichtbron geven voor wat meer sfeer in huis.

Deel je artikel!

Share to Google Plus