Heeft u plannen om te verhuizen? Of gaat u op reis? Dan kan het zijn dat uw huisdier stress gaat ondervinden. Het ene huisdier is hier beter tegen bestand dan het andere. Vooral katten hebben de neiging gestrest te raken wanneer het territorium verstoord raakt. Gelukkig zijn er middelen die ervoor zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt.

Wat kan je doen tegen de stress?

Het middel Zylkene  is een kalmeringsmiddel. Zylkene wordt voornamelijk gebruikt bij honden en katten. Het zorgt ervoor dat het dier veel rustiger omgaat met allerlei veranderingen in zijn of haar omgeving. Als je op reis gaat of je gaat verhuizen, dan verandert deze omgeving. Wanneer je van je huisdier weet dat het snel in de stress schiet, dan is het aan te raden dit middel te gebruiken. Het middel is geheel veilig voor het dier, je mag het ook combineren met andere medicijnen.

Zylkene voor de hond of kat is dus een goede oplossing. Je zult er verder natuurlijk wel op moeten letten dat ook de andere factoren onder controle zijn. Zo kan je het dier beter in een afgesloten kamer zetten waar drinken, voer en een mand aanwezig zijn. Zorg ervoor dat je het huisdier pas gaat verhuizen wanneer alle andere kamers in het huis al leeg zijn geruimd. Zo hoeft het dier niet een dubbele verhuizing mee te maken, waarbij gesleept wordt met dozen enz.’

Ook wanneer je huisdier drachtig is kan dit middel veilig gebruikt worden. Het is dus een middel die nagenoeg geen bijwerkingen heeft. Natuurlijk kan je altijd de bijsluiter raadplegen als je toch met bepaalde vragen zit.

Deel je artikel!

Share to Google Plus