Mensen die een kat als huisdier hebben, zullen  het vast herkennen; uw kat die op uw matras of bank zijn of haar behoefte heeft gedaan. Een indringende geur verspreidt zich door de kamer, want de geur van kattenurine is geen pretje. De kattenpis verwijderen is bijna onmogelijk als u het zelf wilt proberen. Schakel daarom liever een professioneel bedrijf in!

Kattenurine verwijderen
Bedrijven als DokterBed reinigen uw matras, bank of tapijt aan huis. Aarzel daarom niet om een dergelijk bedrijf in te schakelen. De werkwijze is meestal als volgt. Als eerste wordt het meeste vuil verwijderd. Daarna wordt door middel van de juiste producten de urinevlek uit uw matras of bank verwijderd. Dankzij een speciale formule wordt ook de indringende geur  verwijderd.

Omdat kattenpis verwijderen een lastig karwei is, kunt u beter proberen te voorkomen dat het zover komt. Dat is natuurlijk ontzettend moeilijk. Als de kat eenmaal op uw matras plast, zal hij dit waarschijnlijk vaker doen.

Voorkom kattenurine op uw matras
Probeer iedere dag de kattenbak van uw kat schoon te maken. Dan heeft hij niet de behoefte om ergens anders te urineren. Maar katten blijven katten en het zijn eigenwijze huisdieren. Je kunt er ook altijd voor zorgen dat ze niet op uw slaapkamer komen, zodat in ieder geval uw matras geen doelwit meer is!

Matras reinigen bij DokterBed
Niet alleen als uw kat op uw matras heeft geplast, ook in het geval van andere (urine)vlekken of huisstofmijt kunt u uw matras laten reinigen door DokterBed. Het is bovendien verstandig om uw matras jaarlijks te laten reinigen. Dat is goed voor eventuele allergische reacties en dus goed voor uw gezondheid. U slaapt immers weer op een schoon matras!

Deel je artikel!

Share to Google Plus