De Origin lijn van Niessing is de laatste van vier lijnen binnen de Niessing collectie. Het is zoals de naam al zegt een lijn vol met authentieke trouwringen uitgevoerd in prachtige kleur samenstellingen. Om de schoonheid van deze ringen daadwerkelijk in u op te kunnen nemen is het noodzakelijk om ze zelf een keer te bekijken. De prachtige en bijzondere kleuren lopen vloeiend in elkaar over en geven zo een prachtig effect. De lijn bestaat uit tien verschillende trouwringen die ieder hun eigen identiteit hebben en zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit edelmetalen.

Je kunt de Love lijn onderverdelen in twee groepen. De ene groep trouwringen is een combinatie van grijs gouden trouwringen en de andere van grijs roden trouwringen. Ik zeg nu rood grijs, maar eigenlijk is het helemaal geen rood. De kleur heet Aura en is een erg bijzondere mix tussen rood en geel. Deze kleur is een van de speciale eigen kleuren van Niessing. Deze kleur komt het beste tot zijn recht met een matte afwerking van de ring.

Alle trouwringen binnen de Origin lijn van Niessing zijn vrij simpel qua design en afwerking. De materialen en prachtige kleuren spreken voor zichzelf en komen hierdoor optimaal naar voren. Zoals ik al zei zijn dit elegante en pure trouwringen die verder geen tierelantijntjes nodig hebben om een overweldigende indruk te maken. Dit is ook een van de weinige lijnen binnen de Niessing collectie waarbij de mannen en vrouwenring erg op elkaar lijkt. De designs zijn vrijwel hetzelfde en zorgen ervoor dat u allebei een prachtig ontworpen trouwring om uw vinger draagt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige trouwringen? Dan is dat heel begrijpelijk. De prachtige kleuren komen in het echt het best naar voren. Dus als u echt de volle Niessing ervaring wil hebben, kunt u het best naar een van de verkooppunten gaan. Als u alvast een kijkje wil nemen kan dat natuurlijk altijd op de website.

Deel je artikel!

Share to Google Plus