We oriënteren ons steeds vaker op het internet als we op zoek gaan naar nieuwe inspiratiemogelijkheden. Inspiratie voor de keuken, slaapkamer of woonkamer. Een nieuw creatief idee, die we vooral steeds vaker zelf willen uitvoeren. De doe-het-zelver is terug! Ondanks de nieuwe moderne mogelijkheden dat het internet ons biedt, vallen we altijd weer terug op de traditioneel gezellige stoffenkraam. Een lap stof moet namelijk duurzaam zijn en even mooi ogen als aanvoelen. Daarom is de stoffenkraam weer bezig aan een ware come-back.

Voor kleding, decoratie en meubels

De Nederlandse markt is altijd een gezellig uitje. Of het nu gaat om een lekker hapje of het inkopen van groente en fruit; een bezoek aan de markt zorgt altijd voor een geslaagde ochtend of middag. Het is de plek waar we weer ons weer even in het verleden kunnen wanen en waar we nieuwe inspiratiebronnen vinden. De stoffenmarkt is hierbij één van de belangrijkste trekpleisters. En dat is best logisch, gezien de overvloed aan mooie kleuren.

Kleuren die op artistieke wijze zijn verwerkt in mooie lappen stof die heerlijk zacht aanvoelen en een genot voor het oog zijn. Stoffen die op vele wijzen kunnen worden gebruikt. Voor zelfgemaakte kledingstukken, die nieuwe meubel of voor een sfeervolle gordijn.

Voor nog meer inspiratie

In Gelderland vinden we in Doetinchem en Apeldoorn twee traditiegetrouwe markten terug. Markten die exact de sfeer uitstralen zoals we die van een markt mogen verwachten. De schreeuwende groenteboer en en de vele kaassoorten dat Nederland rijk is. Ook vind je er de stoffen van Maurits Fabrics terug. Stoffen die met zorg zijn geselecteerd en die we als geen ander kennen. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratiemogelijkheden? Kom dan eens gezellig langs en laat je adviseren door onze productkenners. Want een bezoek aan de markt is altijd een geslaagd uitje!

Deel je artikel!

Share to Google Plus