Bent u op zoek naar plastic bekers, van goede kwaliteit, zodat u geen glazen aan hoeft te schaffen? Dan bent u bij Daily Style, dé online webshop voor uw feestartikelen, op het juiste adres!

Daily Style is een online webshop voor al uw feest benodigdheden. In deze webshop wordt u van alles aangeboden rangerend van plastic bekers tot bestek en decoraties voor uw feest. Dit bieden zij u in verschillende thema’s zodat er altijd iets is dat bij u past.

Thema’s bij Daily Style

Voor de thema’s kunt u denken aan Halloween, bruiloften, vrijgezellen feestje, kinderfeestje in verschillende thema’s of gewoon een algemeen feestje omdat daar zin in is. Zo bent u altijd voorzien van de beste en meeste passende producten.

Omdat de producten van Daily Style grotendeels van plastic zijn en van hoge kwaliteit, hoeft u zich geen zorgen te maken als er iets valt. U zult dan namelijk geen glasscherven hebben. Uiteraard is het hinderlijk dat alles vies kan worden. Uw gasten kunnen zich er in ieder geval niet aan verwonden!

De plastic bekers en spelletjes

De plastic bekers van Daily Style kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Zo kunt u er ook een kunstwerk van maken of de red cups aanschaffen voor een potje beerpong. Het spel beerpong is door voornamelijk jongeren een alom geloofd drankspelletje. Overgewaaid uit het patriottistische Amerika begint het spelletje een wereldwijde hype te worden.

Het spel is over het algemeen vrij simpel. Op een tafel zet u op beide uiteinden in de lengte in een driehoek de bekers, vaak zijn dit er een stuk of 10. De plastic bekers vult u van achteren naar voren met steeds meer drank, vaak bier. Daarnaast heeft u ook pingpong ballen nodig waarmee het spel gespeeld wordt. Door het proberen te werpen van een pingpong bal, stuiterend of direct, in een van de plastic bekers scoort u en mag deze opgedronken worden.

Contact

Kortom voor de beste en meest geslaagde feestjes bent u bij Daily Style aan het juiste adres! Bezoek snel de webshop om te zien wat zij nog meer te bieden hebben!

Deel je artikel!

Share to Google Plus