Houten kisten voor transport gezocht?

Bij Van der Maat BV kun je terecht voor diverse houten verwerkte producten. Ze worden uiteraard voor je op maat geleverd. Ben je op zoek naar houten kisten voor transport? Aarzel niet en neem direct contact op: 038 – 33 125 38.

Houten kisten bij Van der Maat BV

Wij bieden diverse soorten houten kisten aan voor transport. We hebben een eenmalige kist in ons assortiment. Daarnaast leveren wij ook een kist voor meermalig transport, hiervan is het hang- en sluitwerk aangepast. Bovendien bieden we ook een platenkist aan die aangeboden wordt in beperkte maatvoeringen. Alle kisten zijn beschikbaar in verschillende maten.

Plaatmateriaal

Ben je creatief ingesteld en op zoek naar plaatmateriaal voor het bouwen van je eigen kasten? Ons plaatmateriaal is geschikt voor zowel kleine als grote klussen. Van het bouwen van een kastje tot het compleet dichttimmeren van je zolder, wij staan voor je klaar. In ons assortiment hebben we multiplex, spaanplaat, beton multiplex en MDF. Wij kunnen ook platenkisten bij je leveren!

Historie

In 1923 werd het bedrijf opgericht door Gerrit Van der Maat. Het bedrijf staat nog altijd op dezelfde locatie in IJsselmuiden. Het bedrijf is de laatste jaren wel in een nieuw jasje gestoken. Destijds was de productie voornamelijk gericht op viskisten voor de visindustrie op Urk. Tijdens de oorlog werden er bewaarloodsen voor aardappels gebouwd. Er werd ook gestart met het maken van pallets voor het vervoeren van papier. Rond de jaren ‘80 nam al de vierde generatie het bedrijf over.

Deel je artikel!

Share to Google Plus