Wie de muren in een woning een compleet nieuwe uitstraling wil geven heeft een flinke klus voor de boeg. Maar voor wie van klussen houdt is dit natuurlijk geen enkel probleem. Toch willen we u enkele tips meegeven die het bewerken van de wanden een stukje makkelijker maken, zoals het gebruiken van een betonschuurmachine. Samen met een muurfrees en een bovenfrees is dit namelijk een apparaat dat ervoor zorgt dat de muren mooi glad zijn er klaar zijn om afgewerkt te worden. En zo’n machine is natuurlijk in onze webshop te koop, maar dat zal voor u geen verrassing zijn.

Bij veel mensen die een nieuwe afwerking op de wanden willen hebben komt ook de gedachte op om de stopcontacten eens op een andere plek te zetten. Het is namelijk een doorn in het oog dat de stopcontacten te hoog zitten, niet op de juiste plek of ze doen het niet meer. Maar daar is met een muurfrees en een bovenfrees makkelijk iets aan te doen. Je kunt daarmee namelijk mooie sleuven frezen waar de leidingen doorheen gelegd kunnen worden. Dit klusje lijkt heel moeilijk, maar is toch eenvoudiger dan gedacht.

Laat een betonschuurmachine het werk doen

Als u vervolgens de leidingen in de muren heeft verwerkt zit het werken met de bovenfrees of de muurvrees erop. Gelukkig maar, want dat betekent dat er aan de afwerking kan worden gedacht. Door de sleuven mooi dicht te maken en glad te strijken ziet niemand dat daar ooit geen leiding gelopen heeft. Het is echter nog niet helemaal glad. Daarvoor kunt u vervolgens een betonschuurmachine gebruiken. Deze zet u op de muur en hij maakt het oppervlakte helemaal egaal, ongeacht hoe hard de ondergrond is.

Als u nou benieuwd bent naar hoe deze apparaten werken, of inspiratie hebt gekregen om ook de woonkamer op de kop te gaan zetten is het fijn om te weten dat er één adres is waar u alle benodigde spullen kunt kopen. Klik daarvoor maar eens op één van de links in deze tekst.

Deel je artikel!

Share to Google Plus