Een armband is geen échte armband zonder een gepast bedeltje, of hangertje. De look die je wil creëren hangt van verschillende factoren af, waaronder de gekozen kleur, de vorm, het formaat en natuurlijk ook de afwerking van het sieraad. Een bedeltje is de perfecte kers op de taart van een zelfgemaakte armband, juist omdat het opvalt en in tal van vormen en kleuren verkrijgbaar is.

Of je nu op zoek bent naar een bedeltje voor een armband voor kinderen, of ook je eigen sieraden wil kunnen afwerken met een prachtige figuurtje of vorm, een bedeltje kan ongetwijfeld een uitkomst bieden. Welke mogelijkheden er nu precies zijn is een vraag die een duidelijk antwoord behoeft, en het volgende overzicht geeft dat dan ook. Zo weet je precies waar je op moet letten bij bedeltjes kopen.

Bedeltjes in uiteenlopende vormen

Bedeltjes hebben als functie om sieraden prachtig af te werken. Als je op zoek bent naar een bedeltje dat perfect bij de uitstraling van je armband past, dan heb je geluk: het aanbod is haast oneindig, en bedeltjes komen in ontelbare figuren en vormen. Van een eenvoudig blauw kraaltje voor frisse armbandjes tot een bedeltje in de vorm van een dier (zoals een adelaar of een hond), de mogelijkheden zijn oneindig en bieden dan ook een uitkomst voor elke stijl of voorkeur.

Bedeltjes in verschillende kleuren

Geen enkel sieraad zou echt mooi zijn zonder opvallende kleuren die goed bij elkaar passen. Bedeltjes geven je armband een extra dimensie, zeker als je kiest voor een kleur die bij je outfit of het seizoen past. Van doorschijnende smaragd bedeltjes in de vorm van een bolletje tot piepkleine puntige kraaltjes in het lichtroze voor een meisjesarmband, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid en bieden voor elke stijl wat wils. De perfecte afwerking dus voor een zelfgemaakte armband.

Deel je artikel!

Share to Google Plus