Sinds zijn oprichting in 2003 staat het Nederlandse merk Zinzi aan de top wat betreft de productie van zilveren juwelen. Dat gaat dan om ringen, oorbellen, andere sieraden en ook armbanden. Niet voor niets heeft Zinzi de grootste collectie aan zilveren juwelen in huis die je in Nederland kunt vinden.

Design, stoer, trendy

Om zijn collecties te ontwerpen gebruikt Zinzi uitsluitend Nederlandse ontwerpers waar er af en toe een hele grote naam tussen zit. Zo heeft de bekende Mart Visser een eigen sieradenlijn bij Zinzi. In de collectie, waar er jaarlijks 2 keer nieuwe designs aan worden toegevoegd, vind je maar liefst ruim 250 verschillende soorten armbanden en kettingen terug. Daarbij hoef je je overigens niet laten afschrikken door het idee dat deze zilveren armbanden onbetaalbaar zouden zijn: betaalbare fashion is de kern van wat Zinzi is. De collectie aan zilveren armbanden van Zinzi valt zowel trendy als klassiek te noemen. Wat bedoelen we daarmee? Dat de tijdloze, stijlvolle klassiekers altijd terug te vinden zullen zij in het assortiment maar er ook vol ingezet wordt op nieuwe trends met hippe designs en het gebruik van nieuwe materialen. De moderne vrouw wilt al eens iets nieuws in haar leven en Zinzi doet alleszins zijn best om daar ook voor te zorgen.

Zinzi armbanden

De collectie van Zinzi armbanden biedt een ongekende keuzemogelijkheid aan. Zo zijn er slavenarmbanden, schakelarmbanden, popcornarmbanden, lederen armbanden, magneetarmbanden, tennisarmbanden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De constant in de hele collectie? Het feit dat kwaliteit altijd voorop staat. Zo zijn alle armbanden gemaakt van sterling zilver en voorzien van een extra rodiumlaag voor die extra bescherming. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat het zilver van Zinzi armbanden nooit zal verkleuren en ze bovendien volledig gemaakt zijn van edelmetaal. Een Zinzi armband koop je immers voor een leven en niet gewoon voor even.

Deel je artikel!

Share to Google Plus