Is het je ook opgevallen dat mooie vrouwen ook echt OPVALLEN met hun uiterlijk? Ze krijgt aandacht van mannen: mannen vallen toch even van hun stokje als ze een mooie vrouw voorbij zien lopen. De uitstraling is daar ook een onderdeel van. Je moet toch durven om er zo bij te lopen. Durf jij het ook aan om op te vallen? Meer hierover op mijn pagina’s over je kleding kopen en je uiterlijk.

Durf jij dezelfde hoeveelheid aandacht te trekken die die mooie vrouwen ook krijgen? Wat ga jij doen als je 6 meisjes om je heen hebt? Wat ga je doen als ze als groupies gaan juichen als jij voorbijkomt? Een mooi uiterlijk is dus een ding, het innerlijk is het andere: wat straal je uit?
Mooie vrouwen zijn niet zomaar mooi: het komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Je hebt er wat aan moed voor nodig. Haar vrouwelijke concurrenten kijken op haar neer: “is ze soms op zoek?”, of: “is ze soms wanhopig?”, of: “goh, ze ziet er leuk uit maar heeft nog steeds geen vriend”. Zelfde geldt ook voor mannen: als jij als man opvalt, zit je ook niet meer in de “veilige” zone: je wordt bekeken, en andere mensen kunnen jaloers worden: hoge bomen vangen veel wind! Mooie vrouwen worden ook niet meer als gewone meisjes gezien (hoewel ze het van binnen toch wel zijn hoor!).

Nee, je bent de sex bom!!! Dit geldt ook voor mannen: ze worden vaak als een sexy persoon gezien. Weet jij hoe je daarmee om moet gaan? Weet jij hoe je aan hun hoge verwachtingen kunt voldoen?

Neem eens een kijkje op: vrouwen versieren fashion

Deel je artikel!

Share to Google Plus