Het is voor niemand een raar onderwerp als we praten over onzekerheid. Iedereen heeft er namelijk wel eens mee te maken. Of jij het nu zelf bent, bent geweest of je kent iemand die ermee zit, het is vervelend. Het kost tijd om je druk te maken over alles, maar die tijd heb je niet genoeg aangezien het leven heel kort is! Het probleem van onzekerheid ligt bij de persoon zelf die onzeker is. Je ziet namelijk dingen die helemaal niet zo zijn, en je verdraait dingen.

Bijvoorbeeld in een gesprek worden dingen gezegd die misschien wel heel anders bedoeld zijn.  Als iemand zegt dat je er goed uitziet, moet je dat geloven! Er is geen enkele reden om daar heel lang over te piekeren. Ook mensen ontwijken als je je niet goed voelt is geen optie. Het zijn juist de mensen waar je van houdt die je willen helpen met alles waar je mee zit.

Het grootste punt waar men onzeker over is, is het uiterlijk. De ogen zijn net te klein, de neus te groot, het zit niet in proportie. Het is onzin om zo over jezelf te denken. Maar ben je bang dat je hier echt niet vanaf komt zonder serieuze maatregelen, kun je het beste beginnen met botox. Dit is geen blijvend effect en zorgt er misschien wel voor dat je je zorgeloos voelt. Een botoxbehandeling kun je overal krijgen, dus je onzekerheid kan altijd weggewerkt worden! Kies bijvoorbeeld voor botox Amsterdam of botox Rotterdam.

Als je dit niet wilt doen, kun je proberen om jezelf zekerder te maken. Raap jezelf bij elkaar en spaar alle moed om elke ochtend in de spiegel te zeggen hoe leuk je bent. Het lijkt misschien heel raar, maar het werkt echt om elke ochtend even tegen jezelf te lachen. Het laat je wennen aan je eigen gezicht.

Deel je artikel!

Share to Google Plus