Ze zijn gemaakt uit de hoogste kwaliteit leer- en metaalsoorten. Ze zijn simpel en toch elegant. Het gaat hier natuurlijk over Josh armbanden. Armbanden die bekend staan om hun vakmanschap en allure. Josh is het merk voor je handgemaakte sieraden, maar wat maakt de armbanden nu zoveel beter dan andere merken?

Waarom kiezen voor Josh?

Elke armband is handgemaakt en gepolijst in het atelier in Tilburg. Dat maakt ze uniek, want geen 2 handgemaakte armbanden zijn identiek hetzelfde. Wat wel bij elke armband hetzelfde is, is de kwaliteit. De armbanden worden gemaakt met nikkelvrij metaal en kristallen van de hoogste kwaliteit. Zo wordt er bij Josh gewerkt met Swarovski elements omdat enkel het beste goed genoeg is voor jouw accessoire.

Daarnaast zijn Josh armbanden ook ideaal om te combineren. Door hun simpele, maar stijlvolle design kan je eindeloos mixen en matchen en kan je met een (of meer) armbanden gaan voor edgy, stoer of elegant afhankelijk van welke combinaties je maakt. Zo kan je overdag voor een stoere look kiezen met een of meerdere gevlochten armbanden en ‘s avonds voor een elegantere look met een armband met Swarovski kristallen.

 

Uiteraard kan je ook kiezen uit verschillende kleuren zodat je armband je look afmaakt en er perfect bij past. Zo zijn er armbanden in het zwart, grijs of bruin die bij alle looks passen en die je alledaagse outfit in het oog doen springen, maar ook zilveren, gouden of bronzen armbanden als je net dat tikkeltje meer wil. Wil je je armband nog meer laten opvallen? Kies dan voor een van de vele andere kleuren zoals rood, blauw of groen. Daar kan je haast niet naast kijken.

Ieders perfecte armband bij Josh

In het aanbod vind je verschillende kleuren, stijlen en materialen. Elke armband is ook nog eens eigentijds, trendy en binnen ieders budget. Kortom: voor ieder wat wils!

Deel je artikel!

Share to Google Plus