Sinds een aantal jaar werk ik in de horeca, dit zijn lange dagen waarbij ik veel heen en weer moet lopen. Voordat ik aan mijn baan begon ben ik langsgegaan bij Steunzolen Rotterdam, tijdens het consult heb ik mijn situatie uitgelegd en heeft de orthopedisch schoenmaker de drukpunten van mijn voeten vastgesteld. Na het consult heb ik maar twee weken hoeven wachten. Hierna kon ik weer langskomen bij steunzolen Rotterdam, hij heeft nog minimale aanpassingen gedaan en gekeken hoe ze zaten in mijn werkschoenen.

Denk jij nu ook steunzolen is echt iets voor mij? Lees dan snel verder ik vertel je meer over hoe jij terecht kan bij steunzolen Rotterdam.

Steunzolen Rotterdam – een vestiging bij jou in de buurt

Wat ik het fijne vond aan steunzolen Rotterdam is dat er altijd een vestiging in de buurt is. Ik ben dan nog goed ter been, maar ik snap dat veel mensen die hier komen het een stuk moeilijker hebben. Daarnaast is de winkel erg goed bereikbaar. Doordat er meerdere vestigingen zijn is de wachttijd ook korter als wanneer je naar een orthopedisch schoenmaker gaat die maar één vestiging heeft. Ik vind dat er nog drie enorme pluspunten zijn. Ze behandelen iedereen persoonlijk, ze geven eerlijk advies op maat en als laatste werken ze als een van de weinige met een digitale voetscan.

Let wel, als je naar een orthopedisch specialist wilt moet je eerst een doorverwijzing krijgen van de huisarts of het ziekenhuis.

Kom in contact

Wil je ook in contact komen met steunzolen Rotterdam? Bezoek de website om alles nog eens rustig na te lezen. Hier kun je ook een afspraak inplannen of in contact komen met een van de medewerkers. Het personeel is super vriendelijk en staat je graag te woord met een antwoord op al je vragen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus