Uitvoering

Schoonmaakbedrijf Vlaardingen is een schoonmaakbedrijf met een brede kennis n ruime ervaring. Als schoonmaakbedrijf hebben wij voor veel verschillende instellingen en bedrijven werkzaamheden mogen uitvoeren. Openbare gebouwen zoals panden worden meestal vaak gebruikt. Naast de medewerkers lopen er veel andere bezoekers over de vloer.

Gevelreiniging

Voor schoonmaakbedrijf Vlaardingen is gevelreiniging niet alleen een kwestie van het verwijderen van de viezigheid, maar ook het voorbereiden op de toekomst. Wij kunnen elk pand schoonmaken met onze ervaring en apparatuur.

Wanden en plafonds

Zodra een je een renovatie of verbouwing hebt gehad in u pand, dan blijft er vaak stof en vuil achter. Het is daarom belangrijk dat het goed wordt schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Vlaardingen zorgt ervoor dat uw pand geen verfresten meer bevat. We reinigen de vloeren. Wanden en plafonds en maken alles heel goed schoon. Als beheerder is het verplicht om je panden en verzorgt laat uitzien, schoon blijven en goed worden onderhouden. Het is vooral belangrijk wanneer je meerdere panden in gebruik hebt.

 

Marmoleumvloer

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van uw vloer. Schoonmaakbedrijf Vlaardingen adviseert u om minimaal 1 keer per jaar een groot onderhoud ui te laten voeren. Er bestaan veel verschillende soorten vloeren, die moeten ook daarom allemaal op een eigen manier worden schoongemaakt. Een marmoleumvloer is een populaire vloer, vooral in de zorgcentra bijvoorbeeld. De vloer moet minimaal twee keer per week gereinigd worden met de geschikte machines. Vaak worden er ook een speciale aangelegd om het te beschermen tegen slijtage. Bij houten vloeren verzorgen wij moet je die wekelijks schoonmaken en jaarlijks een groot onderhoud geven.

Chemische reiniging

Wij maken een behandelplan in elk situatie en passen het schoonmaakplan daarop aan. Koelwater, warmwater of chemische reinigingen zijn enkele voorbeeld van reinigingsmethode. Het is heel belangrijk om de vloeren goed te laten schoonmaken en goed te onderhouden zodat je er bij de grote onderhoudsbeurt geen problemen mee krijgt.

Deel je artikel!

Share to Google Plus