Elektrisch roken heeft diverse voordelen. Voordelen die vaak onderbelicht worden, want geregeld verschijnen er negatieve berichten in de media over de elektrische sigaret. Deze zijn onterecht en zwaar overtrokken, want hoewel je het best niet kunt roken zijn e-sigaretten veel beter dan gewone sigaretten. Het vermoeden is dat de negatieve berichten de wereld in worden geholpen door de tabaksindustrie. Zij hebben baat bij een besmeurd imago van de e-sigaret en ze financieren soms zelfs ‘onderzoeken’ die e-sigaretten in kwaad daglicht stellen. De gewone variant bevat echter bij verbranding vele duizenden stoffen die giftig zijn en kanker kunnen veroorzaken. De e-sigaret heeft nicotine als gifstof, maar je kunt ook kiezen voor exemplaren zonder nicotine. Wat ook mooi meegenomen is dat een e-sigaret ook geurloos is.

Traditionele sigaretten kunnen behoorlijk stinken en veel mensen walgen ook van de geur van de rook. Je hebt voorts geen asbak meer nodig en kunt vaak zonder problemen binnen roken. De meeste mensen zullen hier veel minder moeite mee hebben dan wanneer je een gewone sigaret zou opsteken. Financieel is het ook nog eens een stuk aantrekkelijker, want het e-roken is zoveel goedkoper dat je eigenlijk wel gek zou zijn om toch stug door tabak sigaretten te blijven roken. En zo zijn er nog diverse voordelen te bedenken. We kunnen stellen dat e-sigaretten gewoonweg veel beter zijn dan ‘gewone’ sigaretten. In de komende jaren zal deze variant van roken naar alle waarschijnlijkheid alleen maar populairder worden.

Enthousiast geworden?

Als je een verstokte roker bent en de sigaret echt zat bent geworden, wordt het tijd om actie te ondernemen. Gooi al je sigaretten weg en koop een e-sigaret. Een e-sigaret kun je eenvoudig online bestellen en voor weinig geld kun je al gaan roken. Je hoeft dus ook niet de deur uit en kunt van achter je laptop, tablet of computer eenvoudig een probeerset kopen. Laat je daarom overtuigen door de vele voordelen van de e-sigaret!

Deel je artikel!

Share to Google Plus