Een kinderopvang uitkiezen is een helse klus voor de meeste ouders. Ze willen natuurlijk niet graag afstand voor hun kind, maar willen wel voldoende inkomen hebben zodat zij de kinderen de zorg geven die ze verdienen. Natuurlijk moet je je altijd op je gemak voelen bij een kinderopvang en moet je ook echt vertrouwen hebben in ze. Daarom heeft de Kinderopvang in de Bilt een speciaal programma voor alle ouders die afstand moeten nemen van hun kinderen. Wij verzorgen hele dagen waarin zowel de ouder als het kind kennis kan maken met de kinderen en de opvang zelf. Dit zijn een soort open dagen, waarin de ouders alle informatie tot de beschikking krijgen en de kinderen de kans krijgen om contact te maken met de andere kinderen.

 

 

3-daags traject bij kinderopvang in de Bilt

Wanneer je meer wilt weten over deze dagen kun je even de website bezoeken. Hier staat precies beschreven wat er allemaal aan bod komt tijdens de dag. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om 3 dagen achter elkaar te komen met je kinderen, zodat je meteen het hele team leert kennen. Wij leggen tijdens de dagen onze werkwijze uit en de mogelijkheden die wij de kinderen bieden. Een paar hiervan zijn het helpen met het huiswerk en ervoor zorgen dat de kinderen hun huiswerk af hebben voor de volgende schooldag. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat de kinderen voldoende beweging krijgen op een dag en dat zij ook voldoende vitamines en groente en fruit binnen krijgen.

 

 

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor het voortraject? Dit kun je doen bij ons op de websites. Klik hiervoor op een van de links. Deze sturen je meteen naar de juiste pagina. We hebben enkel een aantal gegevens nodig, zoals de namen en de data. Wanneer het voortraject is afgelopen, kunt u de keuze maken voor het inschrijven van uw kind bij de kinderopvang in de Bilt.

Deel je artikel!

Share to Google Plus