Een bedtafel is een van de handigste voorzieningen voor minder mobiele mensen die het bed moeten houden, om toch wat meer zelfstandigheid te krijgen. Een dergelijke tafel geeft je de mogelijkheid om toch gemakkelijk te kunnen drinken en eten als je in bed ligt. Ook lezen, tekenen of andere activiteiten kan je gemakkelijk blijven doen. Op die manier ga je de verveling een beetje tegen en kan je de tijd verdrijven met een aantal hobby’s.

Een bedtafel is zo handig omdat deze een stevige ondergrond en basis geeft, in hoogte verstelbaar is en haast overal voor gebruikt kan worden. Van eten op de bank tot een puzzelboekje invullen op een comfortabele stoel, de mogelijkheden zijn oneindig.

Verschillende soorten bedtafels

Bedtafels komen in verschillende types en van verschillende merken. De Aqulia Bedleestafel is een van de goedkoopste maar toch meest kwalitatieve bedtafels die er zijn. Ook verrijdbare tafeltjes zijn erg eenvoudig, en bieden heel wat variatie dankzij het houten werkblad dat in verschillende posities afgesteld kan worden.

Daarbij zijn er ook tafeltjes met een kantelbaar of vast blad, zowel in een eenvoudig design als luxe ontwerp. Tenslotte zijn er ook kleinere leestafeltjes die je over het lichaam kan plaatsen, in uiteenlopende formaten en gewichten. Zo zijn mobiele, kleine tafeltjes ook gemakkelijk mee te nemen op reis.

Een speciale leestafel voor nog meer comfort

Een speciale leestafel zoals de over bed-stoeltafel is dan weer geschikt voor gebruik bij een 1-persoonsbed. De tafel kan zoals de naam zelf zegt over een stoel worden gezet en kan zowel in breedte als hoogte worden aangepast. Daarbij gaat het om een erg mobiel systeem.

Tenslotte zijn er ook draaibare tafeltjes met een speciaal handvat die onder een stoel of bank geschoven moeten worden. De ergonomisch verantwoorde greep maakt het mogelijk veilig recht te staan en allerlei spullen bij de hand te hebben. Kortom, de ideale uitrusting om meer comfort in de woning te creëren en zitten of liggen aangenamer te maken.

Deel je artikel!

Share to Google Plus