Iemand die u kan helpen voor, tijdens en na de bevalling die aansluit bij uw wensen kan lastig te vinden wezen. Het is immers belangrijk dat u optimaal geholpen wordt in alles en dat u zich geen zorgen te maken hoeft. Zo kunt u de volle focus leggen op uw kindje en hier uw energie in steken. Zo kunt u ook optimaal bijkomen van de bevalling!

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn naar de juiste verloskundigen Valkenburg? Dan bent u bij Puur Verloskunde aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om u optimaal van dienst te zijn voor, tijdens en na de bevalling.

Alle zorg voor, tijdens en na uw bevalling

U verdient de beste zorg tijdens uw kraamperiode en dat is terecht. U wordt immers moeder of bent wederom gezegend met nog een zoon of dochter! Dit alles start met een intake gesprek waarin alle stappen doorlopen worden. Dit gaat van onderzoeken tot de echo en de bevalling.  U wordt gemonitord zodat er altijd op tijd ingegrepen kan worden indien nodig. De verloskundigen Valkenburg staan immers graag voor u klaar!

Echo

Na de intake wordt uw eerste echo ingepland waarna deze structureel uitgevoerd zal worden. Zo kan de groei en gezondheid van het kindje in de gaten gehouden worden en kunt u hem of haar zien groeien!

Bevalling

Dan ineens is het zover, de bevalling zit eraan te komen! De tijd is achteraf voorbij gevlogen en u bent er zelf helemaal klaar voor. Tijdens, voor en na de bevallig wordt u volledig ondersteunt. Hierin kunt u ervoor kiezen om thuis of in het ziekenhuis te bevallen.

Kraamtijd

De bevallig is achter de rug, gefeliciteerd! De kraamtijd gaat van start, u kunt rustig bijkomen en met uw pasgeboren kindje zijn. Tijdens de kraamtijd komen ze regelmatig bij u langs en wordt er gekeken of alles nog goed gaat.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verloskundigen Valkenburg? Bezoekt u dan gerust eens hun website of bel even, zij staan u graag te woord!

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus