Hygiëne is een steeds belangrijker aspect in het bedrijfsleven. Of het nou gaat om kinderdagverblijven, horecaondernemingen, verzorgingstehuizen, nagel- en schoonheidspecialisten, dierenartsen, schoonmaakbedrijven of kantoren, handen wassen en/of desinfecteren is een vereiste.

De verkrijgbare desinfectiemiddelen doden bacteriën en virussen op basis van alcohol (ethanol). Het nadeel hiervan is dat alcohol de handen uitdroogt. De uitdrogingsverschijnselen kunnen zelfs leiden tot kloofjes, schilfers of irritatie, welke vervolgens weer nieuwe bacteriën en virussen kunnen aantrekken. Het desinfecteren heeft hierdoor een tegenstrijdig effect.

Het bedrijf Timeta Group BV uit Monster bracht recentelijk een nieuw middel op de Nederlandse markt onder de naam Soapopular. Soapopular is een alcoholvrije hoogwaardige product voor persoonlijke hygiëne. Soapopular is van Canadese origine. Het succes in Canada zorgt ervoor dat het product Soapopular nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.

De toepassing van Soapopular is zeer eenvoudig. Breng het schuim aan op uw handen en wrijf het goed in. Het schuim droogt binnen enkele seconden aan de lucht. Naspoelen of drogen van de handen is niet nodig.

Soapopular alcoholvrij

  • zonder alcohol (droogt de huid niet uit; in tegenstelling tot alle andere hand gels)
  • zonder gebruik van water (gebruik van zeep, water en handdoeken niet nodig)
  • volledig reukloos; niet brandbaar; niet irriterend voor de huid en niet giftig
  • veilig voor kinderen

Soapopular is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar waardoor de producten voor elke branche geschikt zijn. Voor meer informatie: www.soapopular.nl  of voor meer hygiëne producten www.timeta-group.com

Deel je artikel!

Share to Google Plus