Gewicht verliezen is iets waar sommige vrouwen en mannen geregeld mee bezig zijn. In het begin lukt het veelal om verschillende kilo’s per week af te vallen. Toch de laatste kilo’s zijn het moeilijkste. Sportvasten is geen afvaldieet, maar wel een mogelijkheid om een gezond gewicht te bereiken en misschien nog wel belangrijker ook vast te houden.

Zie Sportvasten als een training van 10 dagen waarbij je lichaam vet verbrand in plaats van suikers. Het woord Sportvasten zegt het al. Je gaat tijdens vastenperiode, sporten. Hierdoor zal je meer vet gaan verbranden. Sportvasten is echt interessant voor mensen die graag dat laatste beetje buikvet weg willen krijgen, maar ook voor andere individu kan het heel effectief zijn.

Door te gaan Sportvasten, zal je een betere gezondheid krijgen. Eigenlijk is het doel niet afvallen, maar meer je lichaam gezonder maken. Wat vaak wordt gezegd is dat de aandrang om te snacken tussendoor veel minder wordt na het volgen van het programma. Ook zal Sportvasten er voor zorgen dat je prestaties in sport zullen verbeteren. De spieren worden namleijk getraind om meer energie uit vet te halen in plaats van suiker. Je krijgt hierdoor meer conditie omdat je body minder om suikers vraagt tijdens het sporten. Tevens zal de herstelperiode na het sporten korten worden.

Je gebruikt tijdens het programma Metobolic Switch producten, wat je helpt bij het sportvasten. Hierdoor kan je efficienter zorgen dat je lichaam vet omgaat zetten.

Je zal voor Sportvasten wel een basis conditie moeten hebben. Je mag niet ziek zijn, geen bepaalde medicijnen gebruiken  of in verwachting zijn. Het beste is om op zoek te gaan naar een Personal trainer of een begeleider die jou kan helpen om te gaan sportvasten. Zorg er voor dat je coach in de buurt woont, zodat je goed contact kan hebben en je niet te ver hoeft te reizen. Een herkende Sportvasten Rotterdam trainer is bijvoorbeeld snel gevonden. De trainers zitten in heel het land, dus zoek er 1 uit en begin met Sportvasten!

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus