Er zijn natuurlijk een hele hoop redenen waarom jij toe bent aan een bedrijfspand. De redenen kunnen verschillen van het opstarten van een onderneming tot en met het uitbreiden van je huidige onderneming. Als bedrijf moet je natuurlijk voldoende ruimte kunnen bieden aan je personeel en moet je ook voldoende voorzieningen hebben voor hen. Wanneer je dit niet hebt is het verstandig om na te gaan denken om een bedrijfspand te kopen. Momenteel hebben wij het meest voordelige en het meest luxueuze bedrijfspand in Nijkerkter beschikking voor jou. Dit bedrijfspand heeft vele voordelen. Een daarvan is dat het op een gunstige locatie zit gevestigd. De locatie is goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer ben je binnen een korte periode bij het pand.

 

 

Het pand van Nijkerk

Dit bedrijfspand in Nijkerkbeschikt over zo’n 600 vierkante meter. Hierbinnen heb je de ruimte om alle bureaus en andere middelen te plaatsen. Daarnaast is er natuurlijk een keuken aanwezig met een ruimte om te lunchen. Ook zitten er 2 sanitaire ruimtes in, zodat het personeel alle behoeftes kan doen. Heeft u niet de middelen om dit bedrijfspand of welk pand dan ook te kopen? Neem dan even contact op met ons. Wij zullen jou namelijk helemaal uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk is. Zo is het ook mogelijk om dit pand te huren.

 

Gericht op de zakelijke markt

Heb je niet zo’n interesse in dit pand, maar je bent wel op zoek naar een algemeen bedrijfspand in Nijkerk? Bekijk dan nu onze website. Hier vind je alle panden die wij verkopen en ook aan jou kunnen verkopen. Wij zijn helemaal gericht op de zakelijke markt en zijn hier ook al meer dan 30 jaar op gericht. Hierdoor hebben wij de benodigde kennis opgedaan en kunnen wij jou helpen het juiste pand te vinden.

Deel je artikel!

Share to Google Plus