Op zoek naar een makelaar in Ede of in de omgeving van Ede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat jij het juiste pand toegewezen krijgt wat volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Of je nu op zoek bent naar een pand dat je kun kopen, huren of misschien zelfs verkopen of verhuren. Met ons aan je zijde weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld en voor je pand. Niet alleen hebben wij veel kennis van de markt en vooral ook van de huidige markt. Hiernaast hebben wij natuurlijk ook veel ervaring en ook ervaring binnen Ede en omgevingen. Je bent ervan gegarandeerd dat je een aanpak krijgt die bij jou past. Mocht je een bedrijfspand in Edewillen, dan zorgen wij ervoor dat we het perfecte pand voor jou vinden.

 

Verkopen of verhuren

Voornamelijk met het verkopen of verhuren van een bedrijfspand in Edeis het fijn om een makelaar aan je zijde te hebben. En dan natuurlijk ook een makelaar die weet waar hij mee te maken heeft en weet wat er speelt op de markt. Naast de markt zijn er dan ook nog vele andere factoren waar rekening mee gehouden moet worden en wat er in het achterhoofd aan gedacht moet worden. Denk hierbij aan de financiële risico’s die er spelen, de juridische aspecten en de vraag op de markt. Wij staan voor een heldere communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen op het gebied van jouw pand.

 

Neem nu contact op

Heb je interesse in het kopen of verkopen van je bedrijfspand in Ede? Neem dan nu contact op met ons. Wij zullen je meteen vertellen wat er reëel is voor jouw project en ook wat wij allemaal kunnen doen voor je. Door middel van de korte lijnen zal je altijd een helder beeld hebben van de zaken.

Deel je artikel!

Share to Google Plus