Disclaimer

Disclaimer

 

Artikeldumpert.nl bevat informatie over onderwerpen, en links naar andere websites. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Artikeldumpert.nl heeft geen bemiddelende functie in het verstrekken van artikelen. Iedere transactie betreffende een artikel is dan ook een zaak tussen schrijver en de lezer. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de links te suggereren.

Artikeldumpert.nl besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de schrijvers Derhalve kan Artikeldumpert.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Artikeldumpert.nl heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

Geef een reactie

Go to Top