Wilt u meer informatie over de TAG Heuer Connected en weten wat u er mee kunt? Dan is Juwelier van Willegen dé plaats om te wezen voor u! Zij zijn gespecialiseerd in horloges en klokken en weten hier alles vanaf. In dit artikel geef ik u graag al een opstapje om meer te weten te komen van dit horloge.

De TAG Heuer Connected is namelijk een heus fenomeen. Een nieuwe standaard in haar segment die de lat loog gelegd heeft voor de concurrentie. Het Zwitserse horloge merk heeft namelijk een nieuw hoogwaardig Smartwatch op de markt geïntroduceerd en veel mensen zijn al fan!

Een heus fenomeen

Uiteraard is de smartwatch tegenwoordig niks nieuws meer en is het in onze samenleving fatsoenlijk geïntegreerd. Er zal dan ook niemand meer raar van opkijken als u op uw pols zit te tikken. Daarnaast lijkt de TAG Heuer Connected sprekend op een regulier horloge, echter wel met geweldige functionaliteiten.

Het horloge is vervaardigd uit onverwoestbaar titanium, ten opzicht van zacht aluminium of goud. Daarnaast is het horloge ontwikkeld in een nauwe samenwerking met Intel en Google. Zo bevat het horloge een Intel processor met Wi-Fi en Bluetooth functionaliteit en werkt het op een Google-Android systeem. Het beste van drie werelden in één: Horloge, PC en Telefoon!

TAG Heuer Connected, een combi.

Het horloge is een prachtige combinatie tussen de klasse van chique en smart. U heeft een intelligent systeem dat met Zwitserse precisie is samengesteld om uw pols. Dat garandeert van niets minder dan echte kwaliteit.

Naast dit alles is dit meesterwerk uitstekend te personaliseren. Zo kunt u ook diverse horlogebanden verkrijgen voor het horloge. Denkt u aan kleuren als: wit, rood, groen, zwart, blauw en geel.

Juwelier van Willegen is een officieel dealer van het merk. Zo hebben zij meer dan 80 horloges van de TAG Heuer collecties in huis! Van alle merken die u in de webshop kunt vinden zijn zij officieel dealer.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat voor mogelijkheden de TAG Heuer Connected u nog meer biedt? Bezoek dan gerust eens de webshop van Juwelier van Willegen of kom een keer langs in de winkel!

Deel je artikel!

Share to Google Plus