Voor sommige bedrijven of situaties is het van belang dat deuren snel open kunnen.  Vaak betreft dit een roldeur welke vaak nog handmatig bediend worden. In deze situaties duurt het immens lang voordat deze open zijn. Zeker wanneer we dit vergelijken met de snelroldeur. Dat terwijl snelheid in veel situaties van belang is. Denk maar aan de brandweerkazerne of een afgesloten ruimte met gevaarlijke stoffen of een cleanroom. In deze situaties wilt u dat de roldeuren snel open en dicht gaan om risico’s te mijden. Daar zijn tegenwoordig uitstekende oplossingen voor!

Bent u benieuwd naar de oplossingen voor de trage roldeur en hoe een snelroldeur in uw organisatie van voordeel kan zijn. Lees dan snel verder! Want er zijn veel keuzemogelijkheden wat roldeuren betreft. Wij adviseren u in de meest geschikte oplossing.

Snelroldeur

Wat houdt het inzetten van een roldeur in en wat zijn precies de eigenschappen van deze producten? Een belangrijke vraag wanneer u zich wilt verdiepen in de snelheid waarmee roldeuren geopend kunnen worden. Dit speciaal type roldeuren is voorzien gepatenteerd Serie S techniek wat de deuren in staat stelt om met slechts 4m/s te openen en 1m/s te sluiten. Dit zijn enorme snelheden. Daarbij zijn ze ook nog is energiezuinig, zijn enkele types inbraak werend en zijn ze getest op windbelasting. Hierdoor is er voor iedere situatie een geschikte toepassing van de snelroldeur.

Verschillende types

De snelroldeur komt in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor uw situatie. Zo wil de een aanrijdbeveiliging en wilt de ander dat de deur inbraak werend is. Er moet dus ook wel voor ieder doeleinde een variant zijn. Daarom zijn er deuren voor magazijnen, (parkeer)garages, cleanrooms en vriescellen. Ook machineafscherming behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen met verschillende materialen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en optimale toepassingen van de snelroldeur in uw situatie? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus