Als je kantoorwerk doet heb je vanzelfsprekend een zittend beroep. Dat betekent ook dat je heel wat tijd doorbrengt in een kantoorstoel. Een item in het interieur waar nog altijd veel te weinig bedrijven echt rekening mee houden. In de regel gaat het met kantoorstoelen één van twee kanten uit ofwel een ergonomisch model dat niet om aan te kijken is ofwel een hippe kantoorstoel die jouw rug kapot maakt. 

En als het nu eens beiden kan?

Bij kantoorwerk spendeer je uiteindelijk een groot deel van de dag al zittend in de bureaustoel. Vaak dusdanig lang dat een slechte keuze qua bureaustoel heel wat implicaties heeft voor jouw gezondheid op langere termijn. Het is dan ook geen toeval dat de laatste jaren er een enorme trend is richting ergonomische bureaustoelen. Jammer genoeg hebben de meeste aanbieders van ergonomische bureaustoelen nog niet meegekregen dat het oog ook wat wilt. Niet zo bij Vitra stoelen die als sinds de jaren zestig actief zijn in de sector. De Vitra kantoorstoelen bieden niet alleen een hoog en ergonomisch zitcomfort, maar zijn ook modern en hip. Vergeet het oude model waar zwart de boventoon voerde. Moderne bedrijven durven kleur toe te laten en een nieuwe weg in te slaan. Hippe kantoorstoelen zijn daar een deel van. 

Meer dan de bureaustoelen

In een moderne, creatieve onderneming zijn er veel meer stoelen aanwezig dan enkel en alleen bureaustoelen. Ook fauteuils en poefs zijn een integraal deel van de kantoorruimte geworden. Dit type hippe kantoorstoelen kan de sfeer op het werk enorm de hoogte in jaren. Je creëert immers een plek die er leuk uit ziet en een bepaalde sfeer van ontspanning mee geeft. Met de juiste kantoorstoelen zoals de Vitra stoelen maak je van een kantoor een tweede thuis. Als je dat hippe uiterlijk dan nog eens kunt combineren met comfort? Waarom zou je dat niet doen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus