Soms kan het zijn dat je moet printen op A3 formaat. Dit is niet met alle printers mogelijk. Als je veelvuldig op A3 formaat moet printen, dan is het verstandig om een printer aan te schaffen die dit formaat ook aan kan. Een multifunctionele printer die meerdere papierformaten aankan is helemaal handig. Het normale printwerk kun je dan op A4 formaat afdrukken en voor de A3 printafdrukken kun je dan een andere papierlade selecteren. Meestal kunnen deze printen ook nog andere papierformaten aan dan alleen A4 en A3. De KYOCERA TASKalfa 2552ci is een dergelijke multifunctionele printer die meerdere papierformaten aan kan.

De KYOCERA TASKalfa 2552ci

De KYOCERA TASKalfa 2552ci is een fantastische kleurenprinter met uitermate scherpe en intens gekleurde afdrukken. Met de verschillende papierlades heeft de printer een invoercapaciteit van wel meer dan 7000 vel. Voor een kleurenprinter is hij ook razendsnel. Je eerste afdruk ligt al voor je klaar na 7 seconden. Wanneer je afdrukt in zwart/wit dan drukte deze printer 32 A4 pagina’s per minuut af. Met de verschillende papiercassettes kun je de printer voorzien van alle mogelijke papierformaten, zoals A4, A3 en ook A6. Ook is er de mogelijkheid voor meerdere afwerkingsopties, zoals perforeren en nieten.

De ecologische voetafdruk

Als ondernemer draag je met de KYOCERA TASKalfa 2552ci ook bij aan een beter milieu. KYOCERA heeft gewerkt aan een zo energiezuinig mogelijke printer met een aanzienlijk kortere opwarmtijd. Door de kortere opwarmtijd verbruikt de printer enorm veel energie en dat kun je op jaarbasis merken aan je energierekening. Er is ook gedacht om het verbruik van de toner flink in te perken. Zo kan de toner veel langer mee en hoef je deze niet zo snel meer te vervangen. De KYOCERA TASKalfa 2552ci is niet alleen het perfecte hulpmiddel in alle kantoorruimtes, het verkleint ook nog je ecologische afdruk.

Deel je artikel!

Share to Google Plus