Rijschool Dordrecht

Snel en plezierig je rijbewijs halen kan bij Rijschool Dordrecht Atlantic. Met veel ervaring in het branche en liefde voor auto is het bijna onmogelijk dat jij zult zakken voor je rij of theorie examen. Iedereen wilt rijden maar dat moet natuurlijk uiterst veilig gebeuren. Deze gepassioneerde rij in structuur(s) zijn goed opgeleid en weten precies hoe ze een ieder moeten behandelen. Want autorijden kan je leren maar met een ieder mens verschilt en die verschil merk je in de plan van aanpak. En je krijgt ook nog eens een gratis proef les !

Rijschool Dordrecht ondersteunt je !

Rijschool Atlantic heeft een aantal instructeurs die je begeleiden door alle processen. De instructeurs zijn zowel ervaren als onervaren bestuurders gewent. Vaak kan je al rijden en moet je even een opfris les hebben, dat kan ook. Er is een hoge slaag percentage waardoor rijschool Atlantic in Dordrecht een veel gevraagd rijschool is. Iedereen heeft z’n of haar zenuwen en dat is volkomen normaal, het is hoe je door je zenuwen wordt geholpen dat heel belangrijk is !  je kan altijd op de site van Rijschool Dordrecht Atlantic terecht voor meer informatie.

Rijschool Dordrecht en pakketten?

Bij rijschool Dordrecht Atlantic heb je te maken met verschillende pakketten zoals :

(a) tarief pakket :
– start pakket (20 lessen)
– compact pakket (25 lessen)
– compact pakket (30 lessen)
– solide pakket (35 lessen)
– full 40 pakket (40 lessen)

(b) tarief pakket :
– compact pakket (25 lessen)
– compact pakket (30 lessen)
– compact pakket (35 lessen)
– solide pakket (40 lessen)

Alles prijzen zijn inclusief praktijkexamen, eigenverklaring, gratis proefles en T.T.T. Voor prijs informatie kan je altijd terecht op de site!

Rijschool Dordrecht

Deel je artikel!

Share to Google Plus