Al jaren sporten de meeste kinderen, maar ook de ouders van deze kinderen zijn vaak nog fanatiek aan het sporten. Maar wanneer je wat ouder wordt zal je snel merken dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat als dat het vroeger ging. Je hebt vaak sneller last van het feit dat je niet zo’n goede conditie hebt of dat je snel blessures hebt. Wanneer jij denkt dat jij hier mensen kan helpen, dan is onze opleiding sportmassage misschien iets voor jou. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig en iedereen kan aansluiten. Je moet enkel gemotiveerd zijn en een hart hebben voor het helpen van mensen. Je kan je nu eenvoudig aanmelden via onze website. Hier vind je tevens ook alle informatie over de opleiding.

 

De opleiding sportmassage

De opleiding is een deeltijd opleiding en je bent maar 9 maanden bezig ermee. Wanneer je uiteindelijk de opleiding hebt behaald zal je het NGC certificaat ontvangen, wat tevens nationaal erkend is. Met dit certificaat ben jij bevoegd om de mensen met een sportblessure te helpen door middel van een sportmassage. Mocht je interesse hebben in deze opleiding, dan raad ik het je aan om de website te bekijken. Hier vind je alle informatie over de opleiding en kun je ook een aantal video’s bekijken. Deze video’s gaan onder andere over de stof die je tot je beschikking krijgt, maar natuurlijk ook over de school en hoe het hier allemaal werkt.

 

 

Open dag

Natuurlijk hebben wij ook open dagen voor de opleiding sportmassage. De data voor deze dagen vind je ook op de website. Mocht je je hiervoor willen inschrijven, dan is daar een apart veld voor. Hier hoef je enkel een aantal gegevens achter te laten en je bent ingeschreven voor die specifieke open dag. We zien je graag terug en vertellen ook met liefde nog wat meer over de opleiding.

Deel je artikel!

Share to Google Plus