Wij bieden nu de opleiding schoonheidsspecialist aan. Deze opleiding is een basisopleiding die gezien kan worden als brancheopleiding of als MBO 3 opleiding. Tijdens de opleiding krijg je erg gevarieerde vakken. Tijdens deze opleiding zal je ook de cursus dag make up krijgen, maar ook de avond make up en bruidsmake-up. Daarnaast zal je ook vakken als ondernemersvaardigheden krijgen, zodat je na het behalen van de opleiding ook de kans kan krijgen om een eigen salon op te zetten. Tevens is dit ook erg handig wanneer je een hogere functie wilt binnen een salon. Je leert hoe je moet omgaan met verschillende mensen en hoe je hun onder andere gemotiveerd kan maken voor de werkzaamheden.

 

Is de opleiding iets voor mij?

De opleiding schoonheidsspecialist is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het beroep schoonheidsspecialist. Wanneer je erg gemotiveerd bent om deze opleiding te behalen, maar hier niet de tijd voor hebt. Dan is deze opleiding precies wat jij zoekt. De opleiding is namelijk een deeltijdopleiding en kan je dus in de avonden volgen. Zo heb je overdag voldoende tijd om te werken of iets dergelijks. Wanneer je wilt beginnen aan deze opleiding dien je enkel een vmbo-opleiding te hebben afgerond. Wanneer dit niet het geval is raden wij het je aan om contact op te nemen met ons. Wij zullen dan samen met jou kijken wat er allemaal mogelijk is voor je.

 

 

Hoe ziet de opleiding schoonheidsspecialist eruit?

 

Tijdens de opleiding zal je een aantal theorievakken en praktijkvakken hebben. De theorie bestaat uit gelaat 1 en lichaam 1, hieronder vallen de vakken anatomie/fysiologie en pathologie. Daarna zal je de vakken gelaat 2 en lichaam 2 krijgen. Dit zijn vervolg vakken op de vorigen. De praktijk bestaat uit gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en cosmetische hand-, nagel- en voetbehandelingen. En dan heb je natuurlijk nog het vak ondernemersvaardigheden.

 

 

 

 

Deel je artikel!

Share to Google Plus