Barista worden is meer dan simpelweg een opleiding volgen. Het barista leven is een ambitie en de opleiding maakt deze droom werkelijkheid. Want jij wilt weten hoe je het perfecte kopje koffie zet. Jij wilt weten hoe je een prachtige latté art maakt en jouw klanten hiermee verheugen. De barista opleiding helpt je hiermee op weg. Ongeacht je de opleiding volgt omdat je van koffie houdt of je het doet om een stap te maken in je carrière. Onze gecertificeerde trainers maken laten jouw ambities vervuld worden!

Ben je benieuwd naar wat zo’n barista opleiding precies? Heb jij de ambitie in je om het meester te worden in ’s werelds meest gedronken drankje? Dan ben je aan het juiste adres! Lees snel verder, want ik vertel je er graag meer over. Zodat jij weet waar je aan toe bent!

Barista opleiding

We weten allemaal wel ongeveer wat het verschil is tussen slootwater en een lekker kopje koffie. Maar heb je al wel eens koffie uit de handen van een barista ervaren? Het is een nieuw niveau in koffiekwaliteit welke alles overtreft. Tijdens de opleiding leer jij een koffiemeester te worden, of het nou doet omdat het je werk is of omdat het een leuke hobby is. Als koffie jouw passie is dan s de barista opleiding absoluut voor jou weggelegd.

Tijdens de opleiding werk je in groepjes van zes personen aan jouw skills. Hierin staat persoonlijke aandacht centraal. De trainer is er dan ook voor jullie zessen, zodat er voldoende aandacht besteed kan worden aan ieders ontwikkeling. Heb je de opleiding en het examen succesvol afgerond? Dan ontvang je een internationaal erkend certificaat. Na de opleiding kun je door middel van cursussen verschillende specialisaties leren.

Contact

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de barista opleiding? Of wil je meteen weten wanneer de volgende opleiding start? Check dan direct de website of bel gerust even voor antwoord op al je vragen!

Deel je artikel!

Share to Google Plus