Steeds meer jongvolwassenen kunnen niet meer zonder een goeie bak koffie. We hebben het dan niet over een waterig Senseo kopje maar over een koffie de gemaakt is met verse bonen in een espressomachine. Juist daar is waar het de meeste jongvolwassene tegen de lamp lopen, omdat ze simpelweg niet weten hoe ze een goeie kop koffie moeten zetten. Steeds meer jonge mensen volgen daarom een Barista cursus bij de Dutch coffee company. Ze zijn zo verknocht aan een goed gezette koffie dat ze het de investering meer dan waard vinden.

Huis barista

De steeds groter wordende groep ‘huis’ barista’s groeit dan ook sneller dan dat de Dutch coffee company had durven dromen. De zogenoemde huis barista’s volgen geen cursus omdat ze er hun beroep van willen maken, maar puur en alleen om thuis ook een goeie bak koffie te zetten. Het gaat dus om een groep mensen die waarde hechten aan lekkere koffie en die op hobbymatig niveau barista willen zijn.

Barista cursus als cadeau

Wat ze bij de Dutch coffee company ook steeds vaker zien is dat een Barista cursus cadeau wordt gegeven door familie en vrienden. Een belevenis als cadeau geven is tegenwoordig helemaal van deze tijd. Een belevenis in combinatie met iets waar je op een later moment ook nog profijt van hebt is dan helemaal een goed plan. Door een cursus barista cadeau te doen zeggen vrienden en familie die het cadeau hebben gegeven het idee te hebben dat ze er op een later moment zelf ook nog van profiteren. Omdat ze dan een goed bakje koffie voorgeschoteld krijgen als ze op visite gaan bij de ‘huis’ barista.

Deel je artikel!

Share to Google Plus